marți, 2 septembrie 2014

Tractor mania cel mai bun joc de gen

Astazi o sa vorbim puti despre jocurile cu tractoare prind din ce in ce mai mult in randul copiilor intrucat acestora le place foarte mult sa conduca iar aceste jocuri le ofera noi provocari, tractoarele fiind mult mia greu de condus si manevrat

Si aceasta nisa a explodat pur si simplu in ultima vreme, astfe ca au aparut o sumedenie de jocuri cu tractoare gratis pe diferite directii de la jocuri de condus tractoare la jocuri de parcat sau curse cu tractoare online. SI acestea sunt doar o parte din provocarile la care sunteti supusi in aceste jocuri. Puteti juca jocuri cu tractoare la ferma, jocuri cu tractoare in 2 si multe altele. Insa de departe cel  mai caytat este jocurl denumit Tractor Mania.




Tractor mania  este un joc foarte frumos cu tractoare, in acest joc trebuie transporti diverse obiecte intr-o ferma. Ai si o remorca care te va ajuta in muca ta.

In primul nivel trebuie sa tractezi si sa transporti un alt tractor, in al doilea nivel trebuie sa duci cu tractorul o remorca plina marfa in special cu produse de la ferma de animale.

Transporta tone de marfuri cu acest tractor si vei fi foartemultumit cand vei constata ca poti in tra in top! Jocul iti ofera sansa sa conduci tractorul prin diverse zone care mai de care mai greu accesibile dar cu siguranta vei reusi.

Daca iti plac jocurile online in special cu tractoare nu rata aceste minunate jocuri online pe portalul de jocuri www.jocuripescuit.com.

Spor la joc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu