luni, 8 decembrie 2014

Pacanele book of ra 2014

book-of-ra-largeBOOK of RA este un joc slot machine care cu siguranta iti va placea. Pacanele Book of RA probabil cel mai jucat si apreciat joc de tip pacanele din lume. Jocul este construit din secretele cartii antice egiptene si din lumea misterioasa a faraonior si a piramidelor din egipt.


Versiune clasică a jocului Book of Ra va propune sa descoperiți comorile antice  ascunse. Jocul este cu 9 linii de câștig repartizate pe 5 role într-un joc simplu și numeroase bonusuri vor face din dumneavoastră un mare aventurier în lumea enigmatică a hieroglifelor.Jocul Book of ra are mai multe variante (de la 2 pan ala 7 si cateva variante deluxe). Pasionati jocurilor cu pacanele vor aprecia acest joc datorita misterului si complexitati acestuia.

Scopul jocului Book of Ra este acela de a afișa același simbol pe cele 5 role deci miza maxima a jocului Book of Ra Clasic  poate fi setata la 45 de puncte Numeroase bonusuri vor face din dumneavoastră un mare aventurier în lumea enigmatică a hieroglifelor reusind sa descifrati taine magice ale cartii lui Ra.
Jocul poate fi jocut pe AUTO SPIN sau manual. puteti alege nr de lini de bet si miza minima sau maxima. In curand vom vorbi despre Book of ra deluze, Book of ra 2. Joaca online aceste jocuri fara riscuri de a pierde bani, totul pe pariuri virtuale.

Citeste mai multe detalii despre jocuri ca la aparate.

Spor la joc


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu