miercuri, 9 iulie 2014

Jocurile de copii de la Friv

Pentru pasionati de jocuri online in special copii , multitudinea de aparitii fac simai greu alegerea perfecata, multe dintre acestea sunt considerate nocive pentru acestia. Dar sa terminam cu vorbaria si  ssa va prezint partile bune ale jocurilor online. Asadar printre cele mai cautate si apreciate jocuri online sunt cele de la Friv, si vreau sa povestesc cam ce tipuri de jocuri Friv puteti sa va distrati online alaturi de prieteni. Ce  pot invata copii din jocurile online? Online s epot juca o multitudinea de jocuri:



  • putti incepe cu jocurile cu animale, de unde copii pot invata care sunt abilitatile fiecarei specii, precum si ca e nevoie de multa indemanare pentru ca unele dintre ele sa poata sa-si asigure hrana aici cele mai frumoase sunt jocurile cu cai.
  • apoi continuam cu jocurile Friv logica si indemanare - jocurile logice sunt printre cele mai apreciate dar si indicate copii pot sa isi dezvolte abilitatile mentale.
  1. jocuri cu bile la jocuri cu puzzle si imagini de descoperit pana la jocuri de indemanare si rezolvat diverse probleme.
  2. Jocuri Friv cu carti – mahjong, solitaire
  3. jocuri Friv puzzle
  4. Jocuri Cu Friv Mania
  • nu trebuie uitate jocurile Friv cu masini se pot invata regulile de baza ale condusului, precum si faptul ca viteza poate ucide sau provoca accidente grave, si in anumite jocuri se pot invata semenele de circulatie.
  • jocurile de colorat ocupa si acestea un loc de frunte – aici mici desenatori si pasionati de pictat pot sa isi dezvolte abilitatile jucandu-se cu culori, pensule, guase, si evidente cu diverse personaje , elemente din natura pe care trebuie sa le deseneze
  • pentru fete si nu numai sunt indicate jocurile Friv de gatit. Acestea ajuta la formarea abilitatilor culinare si permit invatarea diverseleor rete de prajituri, torturi, pizza, spaghete si multe altele. In anumite jocuri pot sa isi dezvolte o mica afacere si trebuie sa dovedeasca ca pot face profit cu acesta.
Daca va plac in special jocurile ofetie Friv indiferent de categoria lor  - puteti sa va alocati putin timp pentru a va delecta cu acestea si nu o sa regretati.

Spor la joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu