joi, 17 iulie 2014

Jocuri mahjong online

Astazi va propun sa intram putin in lumea virtuala a jocurilor de stravechi cu pietre demahjong. Asadar aceste Jocuri mahjong dateaza de foarte mult itmp si sunt printre preferatele jocutarilor care cauta sa isi puna logica si mintea la ocntributie. Regula de baza este sa elimini pietrele de mahjong similare si care pot fi legate una de alta. Pietrele de joc au diverse imprimeuri cele mai cunoscute sunt cele care reprezinta caracterele chinezesti, jocurl fiind traditional de aici. Insa cu timpul au aparut si alte variante ale jocului de mahjong.

Exista foarte multe variante de jocuri cu mahjong acum amintim doar cateva:
  • mahjong legatura - si acest joc este popular printre fani mahjongului online
  • mahjong connect - unul dintre cele mai cunoscute si jucate jocuri de mahjong online jocul este destul de dificl piesele sunt cu litere chinezesti si sunt foarte apropiate astfel incat itiva pune la grea incercare spiritul de observatie
  • mahjong solitaire
  • mahjong 3D
  • mahong link
  • mahjong tower
Vom discuta pe parcurs si despre alte variante de mahjong care difera putin de varianta clasica in sensul ca au fost introduse elemente grafice sau diferite niveluri de dificultate.
Oricare varianta o alegeti cu siguranta va trebui sa munciti sa terminati acest joc si nu uitati in majoritatea jocurilor trebuie sa terminati intr-un interval de timp prestabilit deci, trebuie s ava grabiti . daca reluati jocul piesele sunt amestecate.
Informatii despre jocurile mahjong oferite de site-ul de jocuri cu mahjong – emahjong.ro
Spor la joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu